Ge meent ‘t!?

Ge meent ‘t!?
Ge meent ‘t!? is een eenmalig bedrijfsblad van zes derdejaars studenten aan de Fontys Hogeschool Journalistiek. In het kader van een minor bedrijfsjournalistiek werd Ge meent ‘t!? gemaakt. Het blad is gericht op werknemers van een communicatieafdeling (gemeentebranche) en uitgevers van bladen.

Zilveren Pluis
Het bedrijfsblad Ge meent ‘t!? heeft tijdens de Grand Prix Bedrijfsbladen 2009 De prijs de zilveren pluis de Zilveren Pluis gewonnen. Uit drie genomineerden werd het blad gekozen tot winnaar. De jury prees vooral de durf en het enthousiasme van de redactie. Volgens de vakjury is het de redactie van Ge meent ‘t!? gelukt om onderwerpen op een eigentijdse manier te brengen. Er werd gekozen voor verrassende invalshoeken, met veel lef en durf. De redactie nam hiermee een risico, maar slaagde met vlag en wimpel.

Wie?
Ge meent ‘t!? is gemaakt door Noud Broekhof, Maud Gerards, Yorick Groeneweg, Cynthia de Heer, Ingrid Lemmens en Lody Trepels. Zij zijn allen student op de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg. In het kader van hun opleiding volgden zij elf weken lang het project bedrijfsjournalistiek. Einddoel was het maken van een bedrijfsblad. In het blad staan onder meer een verhaal over censuur binnen gemeenten, worden twee totaal verschillende gemeentebladen vergeleken en lees je alles over herindelingen.

De winnaars:
gemeentt_foto_winst
V.l.n.r. Ingrid Lemmens, Lody Trepels, Cynthia de Heer, Yorick Groeneweg en Noud Broekhof. Op de foto ontbreekt Maud Gerards.

Op bezoek bij burgmeester Vreeman van Tilburg:
Op vrijdag 3 juli hebben de redactieleden van Ge meent ‘t!? hun blad aangeboden aan burgemeester Vreeman van Tilburg. De burgervader schitterde op de cover van Ge meent ‘t!? en schreef een gastcolumn in het blad. Hij deed dit enkele dagen voor het verstrijken van de deadline, nadat burgemeesters Ahmed Aboutaleb van Rotterdam en Gerd Leers van Maastricht afhaakten.

Op de Fontys Portal schreef verslaggeefster Ingrid Oonincx een artikel over het bezoek. Klik hier om dit artikel te lezen.

Bezoekje Burgemeester Vreeman
V.l.n.r. Burgemeester Ruud Vreeman, Lody Trepels, Ingrid Lemmens, Cynthia de Heer, Noud Broekhof, Maud Gerards en Yorick Groeneweg.

Downloaden
Ge meent ‘t!? lezen? Dat kan, klik hier om het blad te downloaden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s